Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τριβόλι

  • Premium Tribulus Terrestris Powder ( Tριβόλι σκόνη )


    To Tribulus terrestris ενισχύει τη γονιμότητα και προάγει την αναζωογόνηση του σώματος . Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, αν και δεν περιέχει ορμόνες ,βοηθά τους άνδρες αναπαραγωγικής ηλικίας στην φυσιολογική παραγωγή ορμονών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ασχολείται είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Τα κύριο συστατικό του η σαπωνίνη έχει βρεθεί πως αυξάνει τα επίπεδα της LH, η οποία είναι η φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης.
  • Δραστικές ουσίες
    Protodioscin: φυσικό αναβολικό, συγγενική η δράση του με την αυξητική ορμόνη. Σαπωνίνη: Οι σαπωνίνες είναι ευρέως διαδεδομένες στο φυτικό βασίλειο και συνίστανται από μια ποικίλη ομάδα μη πολικών τριτερπενίων. Στις σαπωνίνες αποδίδονται ιδιότητες όπως η ρύθμιση της χοληστερίνης και η θωράκιση εναντίον του καρκίνου.
    Ο τρόπος δράσης του Το Tribulus δεν είναι ορμόνη, αλλά ανεβάζει την τεστοστερόνη αυξάνοντας το επίπεδο της luteinising (LH) ορμόνης που εκκρίνεται στην υπόφυση. Η LH διεγείρει την έκκριση σεξουαλικών στεροειδών από τα γονίδια (gonads) τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών. Σε αρσενικά όργανα, η LH δένεται με τους υποδοχείς ενεργοποιώντας την σύνθεση και την έκκριση τεστοστερόνης, ενώ στα θηλυκά, τα κύτταρα στις ωοθήκες ενεργοποιείται η σύνθεση οιστρογόνου.
    Μελέτες – Ανάλυση Το Tribulus είναι ένα φυσικό προϊόν που αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού έως και 40%. Για πολλά χρόνια υπήρξε το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας των αθλητών του Ανατολικού Μπλοκ. Σε αντίθεση με άλλες ουσίες το Tribulus είναι ένα προϊόν που δεν προσφέρει έτοιμη τεστοστερόνη στον οργανισμό, αλλά βοηθά φυσικά στην παραγωγή της ενδογενούς τεστοστερόνης. Το βότανο αυτό επιδρά στους άνδρες, αυξάνοντας την ανδρική ορμόνη, τεστοστερόνη, βοηθά στη σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, και αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση. Στις γυναίκες επίσης τονώνει τη σεξουαλική διάθεση και βοηθά να ξεπεραστούν τα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση όπως αϋπνία, υπερένταση, απάθεια, υπερευαισθησία και υπεραιμία. Το ίδιο βοηθά σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται τα προβλήματα αυτά σε πρόωρη αφαίρεση των μητρικών. Το φυτό είναι χωρίς παρενέργειες και μπορεί να παίρνεται για απεριόριστο χρόνο. Όμως συστήνεται να γίνονται μικρά διαλείμματα μετά την πρώτη δίμηνη ή τρίμηνη συνεχή λήψη του, που κανονικά αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών και διορθώνει τη σεξουαλική διάθεση.
    Σεξουαλική Επίδοση Τα κύρια συστατικά του Tribulus Terrestris φαίνεται ότι αυξάνουν τη σεξουαλική ορμή, τη γονιμότητα και την ευκινησία του σπερματοζωαρίου. Τώρα πολλές ιατρικές θεραπείες χρησιμοποιούν το Tribulus Terrestris για να αυξήσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και στα δύο φύλα, να ρυθμίσουν τα ανόργανα στοιχεία του σώματος και να καθαρίσουν τις φλέβες και τις αρτηρίες. Ένα μεγάλο ποσοστό αντρών που ακολουθεί αυτή τη θεραπεία έχει πετύχει να αυξήσει τη σεξουαλική δυναμική και να ελέγχει τις γρήγορες εκσπερματώσεις. Όσο για τις γυναίκες που ακολουθούν τη θεραπεία αυτή, έχουν αυξήσει τη σεξουαλική τους επιθυμία και απολαμβάνουν πολλαπλούς οργασμούς.

ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ (CARDUUS MARIANUS)

Το Γαιδουράγκαθο (Carduus marianus) το συναντούμε και με τα ονόματα Κουφάγκαθο, Αγκάβατο ή Σίλυβο. Για θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούμε τους σπόρους και τις ρίζες. Οι σπόροι περιέχουν φλαβονικά γλυκοσίδια, αιθέριο έλαιο, άλατα Μηλικού οξέος, νιτρικό κάλιο, πικρό στοιχείο και γλίσχρασμα. Η δράση τους βοηθά στην καλή λειτουργία της χολής, αυξάνοντας την έκκριση και την ροή της χολής από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Για τον λόγο αυτό μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το βότανο αυτό για οποιοδήποτε πρόβλημα συνδέεται με την χοληδόχο κύστη ή το ήπαρ (ίκτερο, ηπατίτιδα, χολολιθίαση) . Θεωρείται επίσης καλό αιμοστατικό για ρινορραγία, βαριά έμμηνα και πληγές. Το γαϊδουράγκαθο αυξάνει την ροή του γάλακτος (γαλακταγωγό) και είναι απόλυτα ασφαλές να το χρησιμοποιήσουν οι μητέρες που θηλάζουν.
Οι πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες και τη χρήση των βοτάνων είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Τα φυσικά βότανα δεν προορίζονται για θεραπευτική χρήση αλλά για προληπτική και δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα.

Βιολογικό Κτήμα Ζαβού

Βιολογικό Κτήμα Ζαβού
Η συσκευασία των προιόντων μας

Βιολογικό Κτήμα Ζαβού (Organic Farm - Herbs,George Zavos)

Από το 1999 ξεκινήσαμε και παράγουμε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στον τόπο μας. Είμαστε μια οικογενειακής μορφής επιχείρηση. Όλα τα φυτά μας καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Τα προϊόντα που παράγουμε είναι:


Τσάι του βουνού, ρίγανη, λεβάντα, μελισσόχορτο, φασκόμηλο, χαμομήλι,και αυτοφυή αγριομέντα, δάφνη, βάλσαμο, θυμάρι, δυόσμο, τσουκνίδα και τίλιο


ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 834/2007 ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΩ

Γεώργιος Ζαβός (George Zavos)

Ομβριακή, Δομοκού (Omvriaki,Domokoy)

Ν.Φθιώτιδας (N.Fthiotidas)
T.K 35010

Ελλάδα , Greece.

Στέλνουμε τα προϊόντα μας στην πόρτα σας
σε όλη την χώρα ταχυδρομικά με αντικαταβολή.
Από τώρα και σε ιδιώτες με curier
για παραγγελίες, τηλεφωνικά ή με mail

επικοινωνία

2232031453

6974810122

Email zavosg.bio@gmail.com