ιδιοτητες λεβαντας(πληρ. β. σκρουμπης)
ιδιοτητες-καλλιεργεια φασκομηλου(πληρ. β. σκρουμπης)
ιδιοτητες-καλλιεργεια βαλσαμου(πληρ. β.σκρουμπης)
ιδιοτητες-καλλιεργεια(β.σκρουμπης)
ιδιοτητες -καλλιεργεια αγριομεντας(πληρ. β. σκρουμπης)
ιδιοτητες ριγανης(πληρ. β.σκρουμπης)
ιδιοτητες απο το τιλιο(πληρ. βυρων σκρουμπης)
ιδιοτητες απο το τσαι(πληρ.βυρων σκρουμπης)

ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Ο θερισμος στο τσαι του βουνου γινεται στα τελη του μαη,με δερπανι.Το δενουμε σε δεματια και το μεταφερουμε στο ξηραντηριο για ξηρανση 10 ημερων περιπου. Μετα το κανουμε δεματα σε ειδικη πρεσσαΣτη συνεχεια ειναι ετοιμο να διατεθειστην αγορα συσκευασμενο σε συσκευασια 40γρ.

Τσάι του βουνού (τύπου Αγράφων-Καρπενησίου)

Τσάι του βουνού Αγράφων, είναι μια από τις  3 ποικιλίες τσαγιού που καλλιεργούμε στο κτήμα.